Alpen Steel | Renewable Energy

Papua nyaéta hiji propinsi di Indonésia nu aya di Pulo Nugini beulah kulon.

Daftar isi:
1. Pamaréntahan
2. Géografi
3. Kelompok suku asli di Papua
4. Tempo ogé
5. Tumbu luar

Papua
Lambang Papua
Lambang Papua
Peta lokasi Papua
Peta lokasi Papua
Tanggal penting 1 Mei 1963 (direbut ti Walanda)
Lega 420.540 km2
Pangeusi ±4.500.000

Lalaki 52,7%, Awéwé 47,3%

SukuMélanésia (82,52%), non-Mélanésia (17,48%)
Ageman Protéstan (51,2%), Katolik (25,42%), Islam (23%), Buda (0,13%), Hindu (0,25%), lain-lain (1%)
Lagu Daérah Apusé, Yamko Rambé Yamko

Ramatloka resmi: www.papua.go.id

1. Pamaréntahan

1. 1. Kabupatén jeung Kota

  1. Kabupatén Asmat
  2. Kabupatén Biak Numfor
  3. Kabupatén Boven Digoel
  4. Kabupatén Jayapura
  5. Kabupatén Jayawijaya
  6. Kabupatén Kéérom
  7. Kabupatén Mappi
  8. Kabupatén Merauké
  9. Kabupatén Mimika
  10. Kabupatén Nabiré
  11. Kabupatén Paniai
  12. Kabupatén Pegunungan Bintang
  13. Kabupatén Puncak Jaya
  14. Kabupatén Sarmi
  15. Kabupatén Supiori
  16. Kabupatén Tolikara
  17. Kabupatén Waropén
  18. Kabupatén Yahukimo
  19. Kabupatén Yapén Waropén
  20. Kota Jayapura

2. Géografi

Lega wilayah
Lega 420.540 km2
Iklim
Curah hujan 1.800 - 3.000 mm
Hawa udara 19-28° C
Kalembaban 80%

3. Kelompok suku asli di Papua


Peta nunjukkeun kota-kota penting di Irjabar jeung Papua

4. Tempo ogé

  Anda belum mendaftar atau login.
Anda dapat turut serta menuliskan artikel disini, caranya klik disini
Ada pertanyaan? Ingin berdiskusi? silahkan tulis di Alpensteel Forum

Fast Contact

Show Room & Factory:
 
Jalan Laksanama
Nurtanio Nomor 51
Bandung 40183 - Indonesia
 
Phone Line1:
022- 603-8050 (08:00-17:00)
 
Handphone:
0852-111-111-77 
0852-111-111-100
 
 
 
PageRank  Hit Counters
free counters
Alpen Steel Facebook